Stemmen

Uiteraard heeft Schumer ook een aantal top stemmers/technici in dienst, die ervoor zorgen dat uw instrument in een goede staat blijft. Dit zijn piano stemmers van “de oude stempel” met liefde voor hun vak.

Uiteraard staan wij niet stil in de tijd en hebben de stemmers de mogelijkheid gebruik te maken van een stemcomputer dit om hun oren (gedeeltelijk) te ontlasten. Dit “kastje” zal binnen afzienbare tijd niet meer weg te denken zijn bij het stemmen van een piano of vleugel.

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken om uw piano of vleugel te laten stemmen, dan kunt u ons mailen en wij zullen u bellen voor een afspraak.

Stemprijzen

Een enkele stemming (jaarlijks)€ 87,50
Stem service voor 2 keer per jaar

Rekening per stemming (2 keer per jaar)

€ 160,00

€ 83,50

Stem service voor 3 keer per jaar€ 240,00
Stem service voor 4 keer per jaar€ 320,00

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden prijzen zijn incl. BTW.

 

Afzeggen van een stemafspraak zeer kort voor het moment van afspraak, moeten wij gedeeltelijk in rekening brengen. De kosten hiervoor bedragen € 45,00.

Voor het stemmen bij instellingen hanteren wij andere tarieven.

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn op het gebied van adviseren bij aanschaf, stemmen, reviseren (in onze eigen werkplaats), transporteren, verhuren, en installeren van muziekinstrumenten. Wij maken graag een vrijblijvende offerte indien uw instrument aan een revisie of een opknapbeurt toe is.